Ενέργειες για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων-Προβολή κοινωνικών μηνυμάτων

Σας αποστέλλουμε τους παρακάτω  συνδέσμους

,1.http://www.ioas.gr/teleutaia_nea/1680/Apolauste_ta_taxidia_sas_stin_Ellada__me_asfaleia_sto_dromo.htm/
[4]

2.https://www.youtube.com/watch?list=PLtnblhL7y4SaOHvQWyGBoQGGrfeJLnina&v=jI2P4Pd1Xaw
[5]

στους οποίους είναι διαθέσιμα μηνύματα (spots), που αφορούν την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνουν  συμβουλές οδικής ασφάλειας για την πρόληψη και αποφυγή των τροχαίων  ατυχημάτων, τα οποία είναι τα εξής: Α) «ΛΕΑ»: κοινωνικό μήνυμα του Ι.Ο.Α.Σ. και της ΕΛ.ΑΣ. που υπενθυμίζει τη σωστή χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, Β) «Απόσπαση Προσοχής»: κοινωνικό μήνυμα του Ι.Ο.ΑΣ. , της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της ΕΛ. ΑΣ. για τους κινδύνους της μη συγκέντρωσης στην οδήγηση, Γ) «Επιθετική Οδήγηση-Γονεϊκά Πρότυπα»: κοινωνικό μήνυμα του Ι.Ο.ΑΣ., της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και  της ΕΛ. ΑΣ. για τη σημασία των σωστών προτύπων και την ευγένεια και τον πολιτισμό στο δρόμο, Δ) την αποφυγή χρήσης κινητού τηλεφώνου, Ε) τη χρήση προστατευτικού κράνους και ΣΤ) τη ζώνη ασφαλείας -κόκκινο-υπερβολική ταχύτητα-αντικανονικό προσπέρασμα-αλλκοόλ. Τα ανωτέρω βίντεο έχουν εγκριθεί προς προβολή σύμφωνα με τις κάτωθι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:

α. Υπ’ αριθ. 165 από 11/7/2016 και  β. Υπ’ αριθ. 41 από 04/03/

Περαιτέρω σας επισυνάπτουμε και σχετικό έντυπο που έχει δημιουργηθεί από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.Α.Σ.) «Πάνος Μυλωνάς» με σκοπό την παράλληλη προβολή και προώθησή του στο πλαίσιο των επικοινωνιακών δράσεων για την οδική ασφάλεια.

ΙΟΑΣ_Έντυπο_Καλοκαιρινή ΚΑΜΠΑΝΙΑ 2016

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις