Ανάστατοι οι εστιάτορες στο Ληξούρι: Μεγάλο ξενοδοχείο σερβίρει τουρίστες “μαύρα”!!!

Ανάστατοι είναι στο Ληξούρι οι επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης (εστιάτορες) καθώς γνωστό μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής λειτουργεί “μαύρο εστιατόριο” δηλαδή σερβίρει γεύματα στους τουρίστες και παρέχει υπηρεσίες εστίασης χωρίς καμία σχετική άδεια, χωρίς παρασκευαστήριο, χωρίς υγειονομικές προδιαγραφές και φυσικά χωρίς απόδειξη.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό αφού τίθεται θέμα παραβίασης της νομιμότητας, υγειονομικό ζήτημα αλλά και τεράστιο ζήτημα φοροδιαφυγής. Οι εστιάτορες του Ληξουρίου φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τέλος σε αυτή τη νοσηρή κατάσταση και στον αθέμιτο ανταγωνισμό που λαμβάνει χώρα με προκλητικό και ξεδιάντροπο τρόπο.

Φαίνεται ότι ορισμένοι νομίζουν ότι είναι υπεράνω των νόμων και θεωρούν ότι η μέχρι σήμερα ανοχή θα τους κάλυπτε για πάντα. Πάντως οι πληροφορίες μας από το Ληξούρι για το συγκεκριμένο θέμα τονίζουν ότι το όλο θέμα ίσως να έχει και άλλες διαστάσεις καθώς οι εμπλεκόμενοι δεν είναι τυχαία πρόσωπα.

anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις