Τι ετοιμάζει πάλι ο Πόρος;

Με την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης κα Σίσσυ Αντωνάτου συναντήθηκε ο κ  Γ. Μεταξάς επ/πρόεδρος ΣΕΔ&Δ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ, καλεσμένος ο κ. Ivan Stetenovic, πράκτορας τουριστικού γραφείου στο Βελιγράδι,  πρόκειται για ένα άνοιγμα με Σέρβους τουρίστες για την καλοκαιρινή σεζόν 2017.

Αφού ξεναγήσαμε τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στο κέντρο και στις παραλίες του Πόρου, προωθήσαμε και συζητήσαμε με τους ιδιοκτήτες των  ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων για ένα θετικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το 2017, ενδιαφέρον έδειξαν αρκετοί ιδιοκτήτες που είναι έτοιμοι να υπογράψουν  με το γνωστό γραφείο τουρισμού της Σερβίας.

  Γ. Μεταξάς  Σ Ε Δ & Δ  ‘ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ’

1 SISSI 2 paral

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις