5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Διήμερο Κινηματογραφικό εργαστήρι για παιδιά & εφήβους από τη Βίβιαν Παπαγεωργίου

Διήμερο Κινηματογραφικό εργαστήρι για παιδιά & εφήβους

από τη Βίβιαν Παπαγεωργίου

Σπίτι του Δασκάλου

8 & 9 Αυγούστου

10:00 – 14:00

Στο πλαίσιο του SeaNema Open Air Film Festival, Θα πραγματοποιηθεί διήμερο κινηματογραφικό εργαστήρι για παιδιά και εφήβους στις 8 & 9 Αυγούστου (10:00-14:00), από την εκπαιδευτικό & σκηνοθέτη Βίβιαν Παπαγεωργίου με θέμα «Εισαγωγή στην Τέχνη του Κινηματογράφου», με εισαγωγή στη θεωρία του κινηματογράφου και πρακτικές ασκήσεις.

Το SeaNema Open Air Film Festival προσκαλεί παιδιά και εφήβους ηλικίας από 12 έως 15 ετών να υποβάλλουν δωρεάν τη συμμετοχή τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι την Κυριακή 7/08 στο 6947770269.

Η Βίβιαν Παπαγεωργίου γεννήθηκε στηΛάρισα. Αρχικά σπούδασε Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Παν/μιο Θες/νίκης και Διακόσμηση στην Σχολή Δημητρέλη. Κατόπιν συνέχισε με σπουδές κινηματογράφου στην Σχολή Κινηματογράφου & Τηλεόρασης Λυκούργος Σταυράκος, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Nouvelle Sorbonne Paris III (DEA) στον τομέα Κιν/φος& Οπτικοακουστικά Μέσα και υποψήφια διδάκτωρ του Παν/μιουΑθηνών, ΕΜΜΕ, Τμήμα Πολιτισμού. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως καθηγήτρια Αγγλικών&ΔραματικήςΤέχνης ενώ παράλληλα συμμετέχει σε κινηματογραφικές παραγωγές και δημιουργεί τις δικές της μικρού μήκους ταινίες. H τελευταία της ταινία Innerland απέσπασε μεταξύ άλλων και το Βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών στο περσινό Φεστιβάλ Δράμας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις