5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Το Σάββατο 13 Αυγούστου πνευματική εκδήλωση-ομιλία, με θέμα: “Περιδιάβαση στο Πάνθεο των Ηπειρωτών Ευεργετών”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ “ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ”

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Ηπειρωτών Κεφαλλονιάς: Λάππας Ελευθέριος, Τζούφης Χρήστος, Βασιλείου Νατάσα, Γκούβας Βασίλειος και Λύτρα Άννα, στις 13 Αυγούστου του 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:30 οργανώνει στην Κοριαλένειο Βιβλιοθήκη, την πρώτη πνευματική του εκδήλωση – ομιλία, με θέμα: “Περιδιάβαση στο Πάνθεο των Ηπειρωτών Ευεργετών” με ομιλητή τον συγγραφέα καθηγητή κ Νικόλαο Κακαΐδη.
Είναι μια ομιλία τιμητική για τους Εθνικούς μας Ευεργέτες, που το περιεχόμενό της δεν θα σκύψει ποτέ στο χρόνο, γιατί θα φέρει στο φως ανέκδοτα αρχεία, αυτοτελείς αναρίθμητες εργασίες δημοσιευμένες σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά και θα ρίξει δέσμες φωτός στη συμβολή τους σε όλους  τους τομείς του εθνικού μας βίου και της εθνικής μας αποκατάστασης.
Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.
                                                          Με φιλικούς χαιρετισμούς
                                                                      Για το Δ.Σ.
                                                                            ο
                                                                     Πρόεδρος
                                                                   Ελ. Λάππας

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις