5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Συνέντευξη του καθηγητή Γιώργου Παξινού στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Αχιλλέα Παπαδιονυσίου “Ανοιχτές Σελίδες” μίλησε ο διάσημος Έλληνας Ιθακήσιος καθηγητής Ψυχολογίας και Ιατρικών Επιστημών στο Neuroscience Research Australia του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σίδνεϊ, Γιώργος Παξινός.

Ο καθηγητής κ. Παξινός βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά στα πλαίσια της παρουσίασης του πρώτου του βιβλίου με τίτλο, “Κατ εικόνα”, που θα πραγματοποιηθεί στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αχιλλέα Παπαδιονυσίου ο κ. Παξινός διηγείται την συγγραφική του πορεία από την στιγμή της έμπνευσης μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου του μυθιστορήματος, μοιράστηκε τις περιβαλλοντικές ανησυχίες του αλλά και για τις έρευνες που έχουν γίνει πάνω στην χαρτογράφηση του εγκεφάλου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις