27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Περιβαλλοντική δράση που διοργάνωσε το Ξενοδοχείο Mediterranee

Στα πλαίσια της υποψηφιότητας για Γαλάζια Σημαία και ως μέλος των τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτουν την πιστοποίηση GreenKey, το Ξενοδοχείο Mediterranee διοργάνωσε περιβαλλοντική εκδήλωση στο χώρο του ξενοδοχείου την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, ο Δρ. Άρης Γεράκης και η βοηθός του Elodie Garcon παρουσίασαν την εργασία τους «Παράκτια βιοποικιλότητα στο Ξενοδοχείο Mediterranee» και μετά το τέλος αυτής, όσοι παρακολούθησαν την ομιλία αλλά και λουόμενοι, προέβησαν σε αναγνώριση ειδών επί της υποψήφιας για Γαλάζια Σημαία ακτής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την IonianEco και τον Κωνσταντίνο Πρέντζα και αποτελεί συνέχεια και προάγγελο ανάλογων εκδηλώσεων, που σκοπό έχουν να γνωρίσουμε καλύτερα το φυσικό μας περιβάλλον ώστε να το σεβαστούμε και να το προστατέψουμε.

Εκ της Διεύθυνσης του Ξενοδοχείου

Θεόδωρος Παντούλιας

2 15 16 20 23 25

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις