5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

4.000 € από τον Δήμο σε αθλητές για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών παίδων

Μετά από τη σχετική εισήγηση του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού κ. Άγγελου Κωνσταντάκη, εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της 29ης Ιουλίου η επιχορήγηση του Αθλητικού Πολιτιστικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου Δυναμικών Αθλημάτων Σβορωνάτων ή Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Ο Κέφαλος» με το ποσό των 4.000 €, για τη συμμετοχή 4 αθλητών του με τους προπονητές τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών πάιδων που θα διεξαχθεί στην Πολωνία από τις 11 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος είχε αποστείλει σχετικό αίτημα από την 05η Ιουλίου 2016 και η Δημοτική Αρχή, μέσω του κ. Κωνσταντάκη, στο πλαίσιο της στήριξης των αθλητών του νησιού μας που διακρίνονται με τις επιδόσεις τους εκτός νομού και συμβάλλοντας στην γενικότερη προώθηση του αθλητισμού στην Κεφαλλονιά, εισήγαγε το θέμα προς ψήφιση στο Δ.Σ.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις