29.500 €για συντήρηση και επισκευή του μουσείου Ληξουρίου

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της 29ης Ιουλίου η τεχνική μελέτη για τη συντήρηση και επισκευή του μουσείου Ληξουρίου, καθώς και η ένταξή της στο Τεχνικό Πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του Δήμου Κεφαλλονιάς, αλλά και ο καθορισμός του τρόπου ανάθεσης του έργου.

Μετά τους πρόσφατους σεισμούς αλλά και εξαιτίας της μη επαρκούς συντήρησης του κτιρίου του μουσείου, κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η ανάγκη για άμεση αποκατάσταση και συντήρηση αυτού. Με τη μελέτη προβλέπεται να υπάρξει μόνωση σε όλα τα τμήματα της στέγης και να επισκευαστούν οι ρωγμές και οι εσωτερικές πολυκαρβουνικές πλάκες και πρίζες. Η απαιτούμενη πίστωση για το κόστος εκτιμάται στο ποσό των 29.500 ευρώ, ενώ θα διενεργηθεί πρόχειρος διαγωνισμός, με βάσει το αρθ. 29 του Ν. 3669/2008.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις