4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Παρέα με τους κανταδόρους ο Γιώργος Πατούλης στη Σκάλα

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Σκάλας δείπνησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης συντροφιά με την σύζυγό του.

Ωραία έκπληξη του επιφύλασσαν ο μαέστρος Άγγελος Μουρελάτος με τον Γρηγόρη Βλαχούλη και την παρέα τους, τους εκπληκτικούς κανταδόρους που ομορφαίνουν τις καλοκαιρινές βραδιές με τις μελωδίες τους, όπου του αφιέρωσαν πολλές Κεφαλονίτικες καντάδες.

Ο Γιώργος Πατούλης αμέσως σηκώθηκε και άρχισε να τραγουδάει μαζί τους καθώς ως γνωστόν είναι λάτρης της Κεφαλονιάς και της Κεφαλονίτικης μουσικής ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον μαέστρο Άγγελο Μουρελάτο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στον χώρο του Χορωδιακού Τραγουδιού.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις