4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Δέκα σελίδες γεμάτες Κέρκυρα σε δημοφιλές γερμανικό περιοδικό

Αφιέρωμα στην Κέρκυρα, και μάλιστα εκτενές, από το γερμανικό περιοδικό Bellvue. Στο εν λόγω περιοδικό, το οποίο είναι το μεγαλύτερο περιοδικό real estate στη γερμανόφωνη αγορά, περιλαμβάνονται δέκα σελίδες γεμάτες κείμενα και φωτογραφίες για την Κέρκυρα, από το δημοσιογράφο Franz-Marc Frei.

Η κυκλοφορία του περιοδικού είναι 40.000 αντίτυπα και απευθύνεται αναγνώστες υψηλού οικονομικού επιπέδου, που επιθυμούν να αγοράσουν εκτάσεις και σπίτια, κτηματομεσίτες, πράκτορες real estate και επενδυτές. Η συγκεκριμένη αγορά είναι πολύ σημαντική για τους ενασχολούμενους με τον τουρισμό, γιατί έρευνες έχουν αποδείξει ότι όποιος επενδύσει στα νησιά του Ιονίου ή αγοράσει οικία, έρχεται ξανά και ξανά για διακοπές, φέρνοντας μαζί του περισσότερους επισκέπτες και φιλοξενούμενους.

Τον Γερμανό δημοσιογράφο φιλοξένησε πέρσι στα Ιόνια Νησιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σπύρος Γαλιατσάτος, σε συνεργασία με τον Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας και ήδη τα πρώτα δημοσιεύματά του έχουν προβληθεί σε μεγάλα περιοδικά (όπως το συγκεκριμένο) σε στοχευμένες αγορές της Γερμανίας.

Ο κ. Franz-Marc Frei θα επισκεφθεί ξανά τα Ιόνια Νησιά, σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, προκειμένου να ληφθούν φωτογραφίες και να εξεταστούν και άλλες ιδέες προβολής των νησιών μας.

Ionische Inseln-1_Page_1 Ionische Inseln-1_Page_2 Ionische Inseln-1_Page_3 Ionische Inseln-1_Page_4 Ionische Inseln-1_Page_5

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις