Δυο σπουδαίοι δίδαξαν τα μυστικά του μπάσκετ στους αθλητές του ΑΣΚ!

Δύο σπουδαίοι σε αγωνιστική και προπονητική καριέρα, δίδαξαν μπάσκετ στα καλοκαιρινά τμήματα ταλέντων του ΑΣΚ (μίνι και παμπαίδων) που έχουν ξεκινήσει από τις 15 Ιουνίου με προπονητή τον Λεωνίδα Παπαδάτο, μέσα στο παρκέ και στην ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση τον Πάνο Ματιάτο.

Ο Αλέξης Παπαδάτος και ο Λευτέρης Τσαουσίδης, βρέθηκαν την Πέμπτη 28 Ιουλίου και την Παρασκευή 29 Ιουλίου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και προσπάθησαν να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά στης πορτοκαλί θεάς, στους αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Κεφαλονιάς. Και τα κατάφεραν.

Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν να λένε για τις γνώσεις που αποκόμισαν, αλλά και την προσέγγιση στο άθλημα που τους έγινε, που σίγουρα θα φανεί χρήσιμη στις επόμενες δραστηριότητές τους, την χρονιά που έρχεται.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αλέξη Παπαδάτο και τον Λευτέρη Τσαουσίδη, για παρουσία τους και τις γνώσεις που έδωσαν στα παιδιά, που θα αποτελέσουν το «αύριο» του συλλόγου.

DSC_0396 DSC_0400 DSC_0401 DSC_0403 DSC_0422 DSC_0427 DSC_0429

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις