Συνεχίζεται η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού στον Πόρο

 Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού στην Πλατεία του Πόρου έως την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016.
Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού λειτουργεί έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων από επαγγελματίες του νησιού μας και κάθε βράδυ από τις 9.00μμ πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνικών τμημάτων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.  και των χορευτικών συγκροτημάτων από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι και την λήξη της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού θα είναι το εξής:

Παρασκευή 29 Ιουλίου Συναυλία της Χορωδίας & Μαντολινάτας Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Διευθύνει ο Βασίλης Καλογηράς και παραδοσιακοί χοροί από το Π.Σ. Πάστρας «Το Παλιόκαστρο».

Σάββατο 30 Ιουλίου Συναυλία της Φιλαρμονικής Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την δ/νση του κ. Βασίλη Περλικίδη & το παιδικό συγκρότημα του Π.Σ. «Πρόνησος» θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

Κυριακή 31 Ιουλίου Η Μαντολινάτα Ελειού Πρόννων υπό την διεύθυνση του Σωκράτη Μπένου & Παραδοσιακοί Χοροί από το Χορευτικό συγκρότημα του Π.Σ. Σκάλας «Πηνελόπη». Κεφαλονίτικες Καντάδες & Αριέττες από Κεφαλονίτες κανταδόρους.

Διοργάνωση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.)

Δημοτική Κοινότητα Πόρου

Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων «Οι Πρόννοι».

Για την Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

ΑΦΙΣΑ ΕΒΒΔΟΜΑΔΑ ΛΑΙΚΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2016

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις