Παραιτήθηκε ο Γιώργος Τζωρτζάτος από Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Όπως ανακοίνωσε στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης ο Γιώργος Τζωρτζάτος με επιστολή του προς τον Δήμαρχο παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου για προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Α. Παρίση ο οποίος και θα τον αντικαταστήσει στην Προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου μέχρι το τέλος του χρόνου όπου-όπως προανήγγειλε ο Αναπληρωτής Δημάρχου-θα γίνει ευρύς ανασχηματισμός στην Δημοτική Αρχή (Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών κλπ).

Ο Νίκος Ανουσάκης τόνισε ότι επί των ημερών Τζωρτζάτου, το Λιμενικό Ταμείο δούλεψε σωστά ενώ υπάρχουν πολλά μεγάλα και μικρά έργα που φέρουν την σφραγίδα του και υπογράμμισε ότι ως Δημοτική Αρχή είμαστε περήφανοι που είχαμε και ΕΧΟΥΜΕ τον Γιώργο Τζωρτζάτο στις τάξεις μας ενώ απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση την κάλεσε να μην ελπίζει σε αποχωρήσεις.

“Είμαστε μία παράταξη με τον Γιώργο Τζωρτζάτο, παραμένει άξιο στέλεχος της παράταξής μας και δεν τίθεται κανένα θέμα αποπομπής του όπως θέλει να πιστεύει η αντιπολίτευση” τόνισε τέλος ο Διονύσης Λυκούδης

Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ

Παραιτήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Γιώργος Τζωρτζάτος. Η αντικατάστασή του θα γίνει από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος αναλαμβάνει με τη σημερινή απόφαση του Δ.Σ. Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Επισυνάπτονται η επιστολή παραίτησης του κ. Γιώργου Τζωρτζάτου και η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση προς τον κ. Τζωρτζάτο.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αργοστόλι 29 Ιουλίου 2016

Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

Με λύπη μου παρέλαβα την επιστολή σου, με την οποία δηλώνεις την επιθυμία για την απαλλαγή σου από τα καθήκοντα του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, θέση την οποία υπηρέτησες μέχρι σήμερα επάξια και ανταποκρινόμενος στις δύσκολες απαίτησεις της.

Είναι απόλυτα σεβαστή η προτεραιότητα των προσωπικών λόγων ενός στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τα κοινά με συνείδηση και ευθύνη, ιδιαίτερα όταν αυτοί συνοδεύονται και με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η κοινωνία μας είναι περήφανη που άνθρωποι σαν και εσένα έχουν επίγνωση της ευθύνης της θέσης που αναλαμβάνουν και δεν κάνουν εκπτώσεις για ιδίο όφελος.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μαζί ενωμένοι τις μάχες της δημοτικής μας παράταξης «Ισχυρή Κεφαλλονιά» για την ευημερία του τόπου μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές.

Με απεριόριστη εκτίμηση

Αλέξανδρος Παρίσης

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις