6 Δεκεμβρίου 2020, Κυριακή

Νέα σύγχρονα σφαγεία στην Κεφαλονιά

Ακόμη μια ιδιωτική επένδυση υλοποιήθηκε στα Ιόνια Νησιά, στον τομέα των Μεταποιητικών Μονάδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τη συμβολή, την καθοδήγηση και την αρωγή της ΠΙΝ.

Πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση του κ. Σταμούλη, μια σφαγειοτεχνική εγκατάσταση που έρχεται να καλύψει το κενό της απουσίας δημοσίου σφαγείου στο νησί, έχοντας εξασφαλίσει όλες τις νόμιμες αδειοδοτήσεις.

Τις υποδομές του σφαγείου επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, συγχαίροντας τους ιδιοκτήτες για την επωφελή επένδυση που θα επιλύσει χρόνια προβλήματα της τοπικής κτηνοτροφίας και των αναγκών σφαγής στην Κεφαλονιά.

Η συγκεκριμένη επένδυση βρίσκεται στο στάδιο της τελικής παραλαβής με την παρακολούθηση και καθοδήγηση της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Κεφαλονιάς.

“Οι πρότυπες μονάδες που γίνονται τα τελευταία χρόνια στα Ιόνια Νησιά, όπως η μονάδα παραγωγής και διάθεσης ελαιολάδου του κ. Δαφνή στην Κέρκυρα που παράγει το διάσημο -πλέον και στο εξωτερικό – λάδι Governor και η σύγχρονη σφαγειοτεχνική εγκατάσταση του κ. Σταμούλη στην Κεφαλονιά δείχνουν ότι ο πρωτογενής τομέας, η γεωργία και η κτηνοτροφία, μπορούν να αναπτυχθούν και να αποδώσουν τα μέγιστα προς όφελος όχι μόνο όσων τολμούν να επενδύσουν αλλά και  της τοπικής οικονομίας γενικότερα. Στόχος μας στην ΠΙΝ παραμένει η ενίσχυση και η προβολή όλων αυτών των δράσεων, των δραστηριοτήτων και των τοπικών προϊόντων και φυσικά είμαστε στο πλευρό όλων των οικογενειακών επιχειρήσεων και επενδύσεων”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος.

DSC00108 DSC00117 DSC00118-1DSC00109

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις