5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Η “παρέα της Παλικής” στο Λιβάδι

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παλικής Αλέξανδρου Μοσχονά και εν μέσω θέρους η γνωστή “Παρέα της Παλικής” συγκεντρώθηκε και πάλι για ένα μεζέ με συνοδεία κρύας μπυρίτσας στο Λιβάδι στο κατάστημα του Προέδρου της Τ/Κ Κουβαλάτων Γιώργου Νεραντζίνη.

Μεταξύ άλλων το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Δήμαρχος Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης με τον Ληξουριώτη στην καταγωγή Αντιδήμαρχό του κ. Σταματάτο, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Παπαδάτος, Σπύρος Ματιάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, αλλά και οι Πάρεδροι Σουλλάρων Μένεγος, Ληξουρίου Δ. Μαρκέτος, Κατωγής Πέτρος Βιτωράτος, Χαβδάτων Μουρελάτος, Μπενάτος Αγίας Θέκλης, Μοσχόπουλος Χαβριάτων, Ζαφειράτου Αθέρα, ο τ. Πρόεδρος Κουβαλάτων Μπάμπης Λαζαράτος, ο Λάκης Δελλαπόρτας αλλά και ο Γιάννης Γασπαρής ως εκπρόσωπος της Πυλάρου.

Την μουσική επένδυση ανέλαβε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης ενώ ο Άγγελος Κωνσταντάκης πήρε το μικρόφωνο και απέδειξε ότι εκτός από αξιόλογος εκπρόσωπος του Πολιτισμού στο Δήμο είναι και πολύ καλός αοιδός.

Μία παρέα με δυνατούς δεσμούς μεταξύ των μελών της, που ξέρει και να διασκεδάζει.

an an1 an2 an3 an4 an5 an6 an7 an8 an9 an10 an11 an12 an13 an14 an15 an16 an17

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις