Αδιαφορεί η Βουλευτής για τον ΕΝΦΙΑ των σεισμοπαθών που έρχεται

Αρνητική αίσθηση έχει δημιουργηθεί στους σεισμοπαθείς του νησιού μας από το γεγονός ότι η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον προκειμένου να ισχύσει και για φέτος η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τους σεισμοπαθείς του 2014.

Μην ξεχνάμε ότι για τα κτίρια που έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές δεν έχουν καταβληθεί ακόμα οι αποζημιώσεις από το ΤΑΣ στο σύνολό τους και ως εκ τούτου τα περισσότετα από αυτά εξακολουθούν να είναι προβληματικά ή ακατοίκητα αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες επισκευές τους.

Καθίσταται λοιπόν επιτακτική ανάγκη με πρωτοβουλία της Βουλευτού να ισχύσει και για φέτος η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ αφού πολλοί συμπολίτες μας θα κληθούν να πληρώσουν για ακίνητα που δεν έχουν επισκευαστεί ακόμα με ευθύνη της πολιτείας λόγω της καθυστέρησης πληρωμής από το ΤΑΣ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις