Κουλουμπήδες και Ανουσάκης σαρώσαν στην διελκυστίδα στον Αγκώνα

Κερδίσανε τις εντυπώσεις τα μέλη της οικογένειας Κουλουμπή και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης στους αγώνας Διελκυστίδας που έλαβαν χώρα στον Αγκώνα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Θηναίας Γης.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα που συγκρότησαν οι Κουλουμπήδες και ο Ανουσάκης κέρδισε άνετα την πρώτη θέση στο δύσκολο αγώνισμα της διελκυστίδας και πραγματικά οι παριστάμενοι έμειναν άφωνοι από τις επιδόσεις της ομάδας.

Εδώ που τα λέμε είναι καλό να βλέπουμε και πολιτικούς που να είναι αθλητικοί πολύ περισσότερο όταν η πλειοψηφία αυτών που ασχολούνται με τα κοινά στην Κεφαλονιάς “με το ζόρι πάνε τα πόδια” τους. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες “νους υγιής εν σώματι υγιεί”.

1-DSC03454 1-DSC03455 1-DSC03456 1-DSC03461 1-DSC034621-DSC03487

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις