27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ρωσσέτος Λούζης: Το θεατράκι στο μπαστούνι

Είναι η Πέμπτη συνεχής χρονιά που η Χορωδία και Μαντολινάτα μας , διοργανώνουν στην Πανσέληνο του Ιουλίου , μεγάλη και πολυποίκιλη εκδήλωση στο θεατράκι στον προβλήτα τουριστικών σκαφών , στο Αργοστόλι , και πάντα με επιτυχία . Μουσική και τραγούδια , θέατρο , ποίηση , χορός , κά. , γεμίζουν την όμορφη βραδιά , και ο κόσμος , που γεμίζει ασφυκτικά το θεατράκι και τον γύρω χώρο , το ευχαριστιέται και το εκδηλώνει με κάθε τρόπο .

Το θεατράκι αυτό χωράει περίπου 200 άτομα , καθιστά , και με πρόσθετα καθίσματα , πλαστικά , μπορεί να δεχτεί άνετα περίπου 600 άτομα .

Φυσικά δεν πρόκειται για ένα μελετημένο θέατρο , με τις υποδομές που χρειάζεται ( φωτισμούς , αποδυτήρια , κά. ) , και βέβαια δεν ελέγχεται η είσοδος , σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις εισιτήριο . ‘Όμως είναι μια πολύ καλή λύση για τέτοιες εκδηλώσεις , δίπλα στην θάλασσα , καοι ο κόσμος έχει δείξει να το ευχαριστιέται πολύ .

Ευχαριστώ πολύ , λοιπόν εκ μέρους της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου την διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου , για την παραχώρηση της χρήσης του , κάθε χρόνο , που τόσο μας διευκολύνει , από τότε που έκλεισε η Γέφυρα , όπου επί άλλα πέντε χρόνια ( 2006 – 2011 ) στήναμε την εκδήλωσή μας .

Με την ευκαιρία θα ήθελα να προτείνω κάτι , που το έχω ξαναπροτείνει εδώ και 3 χρόνια , και δεν έχει γίνει τίποτε .

Είναι κάτι που όσοι έρχονται στο θεατράκι και κάθονται στις κερκίδες του , παραπονούνται γιατί κουράζονται .

Με ένα πολύ μικρό έξοδο και λίγο κόπο , κάθε χρόνο ( εάν θέλουμε να αφαιρούνται τους χειμώνες ) , μπορούν να τοποθετηθούν στις κερκίδες , που υπάρχει υποδομή , 200 πλαστικά καθίσματα σταδίου , όπως αυτά της φωτογραφίας , κι αμέσως θα έχουμε ένα πολύ καλό θεατράκι , άνετο και χρήσιμο , μέχρι το νησί αποκτήσει το μεγάλο του ανοιχτό θέατρο , που τόσο λείπει .!!

ΡΩΣΣΕΤΟΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΟΥΖΗΣ

panseli2016-081 καθισμα σταδιου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις