Ψήφισμα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Αργοστόλι 21/07/2016

 ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο σύλλογος Δημοτικών υπαλλήλων Κεφαλλονιάς , συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση , σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου και συζήτησε το θέμα της ποινικής δίωξης συναδέλφων του Δήμου Βόλου και ομόφωνα αποδέχτηκε την παρακάτω ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δικάζονται οι συνδικαλιστές του ταξικού κινήματος στους ΟΤΑ, Εύη Καριδάκη και Θόδωρος Τσαλούχας για την απεργιακή περιφρούρηση στο αμαξοστάσιο του Βόλου στις 26 Νοέμβρη 2012.

Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κεφαλονιάς & Ιθάκης συμπαραστέκεται στους δυο διωκόμενους συναδέλφους μας καταγγέλλει την ποινικοποίηση των αγώνων από πλευράς Κυβέρνησης Σύριζα – Ανελ και Δημοτικής Αρχής Βόλου ενάντια στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων συναδέλφων μας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος Σταματούλα ΤσιμάραΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις