5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο Πετριτή Κέρκυρας από την ΠΙΝ

Στο πλευρό του “Αστέρα” Πετριτή στην πορεία του στην Football League 2

Την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, του Δήμου Κέρκυρας και του ΑΟ Αστέρας Πετριτή, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, στη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016.

Στην εισήγησή της η Περιφερειακή Αρχή ενημέρωσε ότι με την προγραμματική σύμβαση η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, ως φορέας υλοποίησης του έργου πρόκειται να υλοποιήσει τις εξής εργασίες εκσυγχρονισμού στο γήπεδο Πετριτή:

  • Εξωτερική περίφραξη για την ασφάλεια του γηπέδου
  • Ολοκλήρωση υφιστάμενης κερκίδας και επέκταση
  • Εσωτερική διαμόρφωση αποδυτηρίων και επισκευή ζημιών

Η εκτιμώμενη δαπάνη για τις εν λόγω εργασίες και παρεμβάσεις είναι  20.000 ευρώ, η οποία θα καλυφθεί από την ΠΙΝ και η διάρκεια της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των τριών πλευρών είναι διάρκειας ενός έτους.

Η μελέτη για τις εργασίες θα συνταχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία της ΠΕ Κέρκυρας, η οποία θα παραλάβει το έργο, ο Δήμος Κέρκυρας αναλαμβάνει την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά το πέρας του έργου ενώ ο ΑΟ Αστέρας Πετριτή αναλαμβάνει να συνδράμει το Δήμο στη συντήρηση του έργου με την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι ενέργειες για το γήπεδο Πετριτή γίνονται σε υλοποίηση δέσμευσης του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής αφενός στην ΕΠΣ Κέρκυρας για προσπάθεια άμβλυνσης του προβλήματος που παρατηρείται στις αθλητικές υποδομές στην Κέρκυρα, αφετέρου στην ομάδα του “Αστέρα” Πετριτή, ως επιβράβευση στην επιτυχή πορεία της ομάδας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΚ και της ανόδου στην Football League 2 (Γ’ Εθνική κατηγορία).

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις