4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Πρώτος το Λούκας Νιφοράτος έδωσε το σύνθημα της ανατροπής της απόφασης για το βενδινάδικο

Πρώτος εδώ και μέρες με προσωπική του ανακοίνωση είχε δώσει το σύνθημα για ανατροπή στο θέμα της λειτουργίας βενζινάδικου στην περιοχή Πλάκα του Αργοστολίου.

Και χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος με κατηγορηματικό τρόπο δήλωσε ότι μπαίνει μπροστά στη μάχη για να μην γίνει το Αργοστόλι “βενζινούπολη”.

Θυμήθηκε μάλιστα την εποχή Τρίτση όταν είχαν παρθεί σημαντικές αποφάσεις για όλες τις οχλούσες επιχειρήσεις να απομακρυνθούν εκτός του ιστού της πόλης. Και εμείς ερχόμαστε σήμερα να τις βάλουμε μέσα; αναρωτήθηκε.

Ζήτησε συγγνώμη από το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας διότι εξέδωσε την ανακοίνωση χωρίς πρώτα να το ενημερώσει και τόνισε ότι θα φέρει άμεσα το θέμα προς συζήτηση.

Τέλος, απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση ζήτησε να παρθεί ομόφωνη απόφαση που να δικαιώνει τους κατοίκους

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις