2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Κυκλοφορεί ο νέος δίσκος της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου

Από τις συναυλίες μας στον Πειραιά και την Αθήνα , την άνοιξη που μας πέρασε , προέκυψε ένα θαυμάσιο , ζωντανό ηχογραφημένο υλικό , που αποφασίσαμε ότι άξιζε να μεταφερθεί σε δίσκους και να κυκλοφορήσει , για να μείνει σαν ανάμνηση δική μας , αλλά και ένα όμορφο άκουσμα , για τους φίλους της καλής Κεφαλονίτικης μουσικής , και όχι μόνο .

Ειδικά οι , πάνω από χίλιοι , φίλοι μας που παραβρέθηκαν στις συναυλίες αυτές , θα θυμηθούν στους δίσκους αυτούς , τις αξέχαστες μουσικές στιγμές που ζήσαμε μαζί , στις 17 & 18 Απριλίου .

Έτσι λοιπόν , μετά από 5 χρόνια , από την κυκλοφορία του αφιερωματικού δίσκου , με τραγούδια του Σπύρου Μαρκάτου , η Χορωδία με την δική της πια Μαντολινάτα , ηχογράφησε ζωντανά και κυκλοφορεί τον νέο της δίσκο .

Η παρουσίαση του νέου αυτού δίσκου θα γίνει στην εκδήλωση στο Μάστούνι , την Τετάρτη 20.7 , όπου θα παρουσιαστούν μερικά από τα τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος .

Φυσικά από την επόμενη μέρα , ο δίσκος θα διατίθεται σε πολλά καταστήματα του νησιού μας .

Ελπίζουμε ότι η επιτυχία αυτού του δίσκου θα δώσει την οικονομική δυνατότητα στον σύλλογό μας , να συνεχίσει την δημιουργική της πορεία και να μπορεί να διοργανώνει κι άλλες εκδηλώσεις επιπέδου , με επίκεντρο την πολιτισμό του νησιού μας .

labelback_Layout_Page_2 back_Layout_Page_1poster1 (1) (1)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις