Ε.Α.Σ.: Στα 171,80€ η Επιδότηση για τα Βοοειδή

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καθορίστηκε το ύψους της Συνδεδεμένης Επιδότησης στον τομέα του Βόειου κρέατος, έτους 2015, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 171,80 € ανά επιλέξιμο Θηλυκό Βοοειδές, στο πλαίσιο εφαρμογής των Κανονισμών (Ε.Ε.) της Επιτροπής.

Σημειώνεται ότι, για το 2015 ο συνολικός προϋπολογισμός για την συγκεκριμένη Συνδεδεμένη Επιδότηση ανέρχεται στα 24,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν πανελλαδικά 5.806 δικαιούχοι Κτηνοτρόφοι. Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι Θιακο Κεφαλλονίτες Κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις