Έναρξη Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού στην Δημοτική Ενότητα Πόρου από 27 έως 31 Ιουλίου

Η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού, που διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), την Δημοτική Κοινότητα Πόρου & το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων «Οι Πρόννοι», φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Πόρου, από την Τετάρτη 27 Ιουλίου, έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Πρόκειται για Έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που πλαισιώνεται καλλιτεχνικά με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων του νησιού μας και των  καλλιτεχνικών τμημάτων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα εκθέσουν και θα διαθέσουν τα προϊόντα τους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος», και στο τηλέφωνο  26710.25600, έως την Τρίτη 26 Ιουλίου.

                                                                                                 Για την Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε

                                                                                                        Ο Πρόεδρος

                                                                                        Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις