ΤΟΦΑΛΕΙΑ 2016: 4η στο άλμα σε ύψος η Αλυσανδράτου

 Στο Grand Prix Στίβου Τοφάλεια, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου στην Πάτρα, συμμετείχε η Μέμη Αλυσανδράτου της ΓΕ Κεφαλληνίας. Η Μέμη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέκτησε την 4η θέση περνώντας με την πρώτη προσπάθεια το 1.60μ και ρίχνοντας οριακά το 1.65, επίδοση που θα αποτελούσε νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς. Νικήτρια αναδείχθηκε η δεύτερη πανελληνιονίκης Αθηνά Μετρίδου της Γλυφάδας με επίδοση 1.73.

Στους αγώνες συμμετείχαν αρκετοί Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές και σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις. Ρεπορτάζ και αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στο site του ΣΕΓΑΣ:

http://www.segas.gr/index.php/el/news/3419-kales-epidoseis-sta-tofaleia-2016

Με τα Τοφάλεια ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική παρουσία της Γ.Ε.Κ. Η χρονιά σηματοδοτήθηκε από διακρίσεις σε Διασυλλογικούς, Σχολικούς και Περιφερειακούς αγώνες, συμμετοχές σε προπονητικά Καμπ του ΣΕΓΑΣ και από πολύ καλές εμφανίσεις και πλασαρίσματα σε τελικούς Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων. Ξεχωριστές στιγμές αποτέλεσαν το χάλκινο μετάλλιο της Κρούσσου στο Ναύπλιο και η επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων στίβου Βεργώτεια στο Αργοστόλι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και όλους όσους στήριξαν την φετινή προσπάθεια του συλλόγου μας. Ο στίβος της Κεφαλονιάς έχει δυναμική και στόχος μας είναι χρόνο με τον χρόνο να τον ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα.

Η διοίκηση και οι προπονητές της Γ.Ε Κεφαλληνίας

shma tofalia alma tofalia1 ΣΗΜΑ ΓΕΚ

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις