Ο Δήμος Κεφαλονιάς δεν τρομοκρατείται από …”εισαγόμενους εξυγιαντές” από την Αμαλιάδα!!!

Ξαφνικά εμφανίστηκε στο νησί μας ένας …”αυτόκλητος εξυγιαντής” από την Αμαλιάδα Ηλείας ορμώμενος, ονόματι Μάκης Νοδάρος, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο παντελώς αυτός άγνωστος στην τοπική μας κοινωνία άνθρωπος αντιγράφοντας λέξη προς λέξη μία ανώνυμη και κακόπιστη καταγγελία η οποία, όπως έχουμε ήδη τονίσει έχει μπει στο αρχείο από τις αρμόδιες αρχές ως αναξιόπιστη και αβάσιμη, επιδιώκει με επιμονή να συκοφαντίσει τον Δήμο Κεφαλονιάς.

Τονίζουμε στον κ. Νοδάρο ότι δώσαμε επί της συγκεκριμένης δόλιας καταγγελίας όλες τις δέουσες απαντήσεις στους κρατικούς μηχανισμούς, οπότε δεν πρόκειται να δεχθούμε τον κ. Νοδάρο σε ρόλο “ζηλωτή-ιεροεξεταστή”!!!

Μάλιστα μας κάνει εντύπωση ότι σε σχετική ανακοίνωσή του εμφανίζεται ακόμα και ως αυτόκλητος συνήγορος της φυγοδίκου Ελένης Χιόνης του γνωστού παρα-site Kefaloniapress, η οποία κρύβεται από την αστυνομία για να μην απολογηθεί για τις πράξεις της.

Κατόπιν των παραπάνω δηλώνουμε στον κ. Νοδάρο και σε κάθε πρόσωπο που νομίζει πως μπορεί να συκοφαντεί κρυπτόμενος πίσω από την δημοσιογραφική του ιδιότητα ότι η επιχείρηση απαξίωσης του Δήμου Κεφαλονιάς από γνωστούς κύκλους δεν πρόκειται να περάσει.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις