Νότης Μαρκάτος: Ο Άνθρωπος πίσω από το Kefaloniapress;;

 Πολλά γράφονται και πολλά λέγονται αυτές τις ημέρες για το ρόλο του site kefalonιapress.gr.  Όλοι μιλούν και γράφουν για την εμφανιζόμενη ως διαχειρίστριά του, πρώην στενής συνεργάτιδος  του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση και νυν φανατικής εχθρού του.
Είναι όμως ώρα να ανοίξει και μια συζήτηση για το ποιοι κρύβονται πίσω από το γνωστό παραsite και ποιοι ενδεχομένως το χρηματοδοτούν.
Για παράδειγμα, πολλοί διερωτώνται για το ρόλο του γνωστού τραπεζικού στελέχους Νότη Μαρκάτου, ο οποίος διατηρεί στενή προσωπική φιλία με την Ελένη Χιόνη, ενώ τα δημοσιεύματά της, τουλάχιστον όσον αφορά στο χώρο της τοπικής ΝΔ απηχούν και τις δικές τους απόψεις. Μετά μάλιστα από τις τελευταίες εξελίξεις, καθίσταται ακόμη πιο αναγκαίο ο Νότης Μαρκάτος να τοποθετηθεί δημόσια για το ρόλο του στα τοπικά δρώμενα, κυρίως, αφού ως γνωστόν επαίρεται από τον τίτλο «ο άρχων του παρασκηνίου».

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις