Λούκας Νιφοράτος: Ο Δήμος Κεφαλονιάς να μπει μπροστά στον αγώνα κατά του βενζινάδικου-Το Αργοστόλι δεν θα γίνει βενζινούπολη

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου θα θέσω άμεσα στο τοπικό συμβούλιο της πρωτεύουσας του Δήμου μας τον περαιτέρω συντονισμό του αγώνα κατά της δημιουργίας βενζινάδικου στην περιοχή της Πλάκας Αργοστολίου.

Ανεξάρτητα από τις νομικές διαστάσεις του θέματος και ανεξάρτητα από το τι επιτρέπεται και τι όχι, στη συγκεκριμένη περίπτωση η δημιουργία του βενζινάδικου στην πιο ιστορική περιοχή του Δήμου μας συναντά την έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων της πανέμορφης συνοικίας και ο Δήμος Κεφαλονιάς υποχρεούται κοινωνικά και πολιτικά να αγκαλιάσει τον αγώνα τους.

Η δημιουργία βενζινάδικου στην συγκεκριμένη περιοχή κατά την άποψή μου αποτελεί μία προκλητική ενέργεια από τον συγκεκριμένο ιδιώτη και ο Δήμος οφείλει να συνταχθεί με την συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτών του.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις