27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Υπάρχει κύκλωμα εκβιαστών-“δημοσιογράφων” στην Κεφαλονιά;

Πολλά λέγονται και πολλά γράφονται για τη δράση στην Κεφαλονιά κυκλώματος εκβιαστών-“δημοσιογράφων” το σίγουρο είναι ότι το θέμα ανοίγει τώρα πλέον ενώ για πρώτη φορά εμφανίζονται επιχειρηματίες, καταστηματάρχες και πολιτικοί οι οποίοι δηλώνουν ότι θα καταθέσουν επισήμως.

Κεντρικό πρόσωπο στην όλη οργάνωση φαίνεται να έχει πρόσωπο έκπληξη ενώ το θέμα αποκτά και πολιτικές διαστάσεις καθώς εμφανίζονται αναμεμειγμένοι και πρώην αιρετοί. Εμείς θα παρακολουθούμε όλο το ρεπορτάζ και θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις καθώς δύο τουλάχιστον επιχειρηματίες εμφανίζονται αποφασιμένοι να προχωρήσουνν το θέμα.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις