5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Τέλος η ασυλία για τον Νότη Μαρκάτο

Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με την πολιτική ότι ο Νότης Μαράτος είναι ένα πρόσωπο που κατά καιρούς εμφανίζεται σην Κεφαλονιά και προσπαθεί να κουμαντάρει καταστάσεις σε προσωπικό και δημοσιογραφικό επίπεδο.

Άλλωστε ο ίδιος δεν το κρύβει ποτέ και αρέσκεται να τον αποκαλούν “άρχοντα των παρασκηνίων” ενώ άπειρα είναι τα δημοσιεύματα που μιλούν για την υπόγεια δράση του στα δημόσια δρώμενα. Μέχρι σημερα και ενώ ο ίδιος πάντα από το παρασκήνιο επιτίθετο σε πολιτικά πρόσωπα του νησιού για πολλούς και διάφορους λόγους είχε ένα είδος ασυλίας και κανείς δεν ασχολείτο μαζί του, οπότε νόμιζε ότι θα είναι στο απυρόβλητο για πάντα, από ότι φαίνεται όμως η περίοδος που ο Νότης Μαρκάτος κανόνιζε καταστάσεις από το παρασκήνιο έλαβε τέλος και πλέον η δράση του θα βγει στο φως.

Ήρθε η ώρα ο Νότης Μαρκάτος να αντιληφθεί πως είναι η “κρεατομηχανή” της πολιτικής αλλά και να λάβει απαντήσεις για όλα έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις