27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ποιος πρώην Δήμαρχος ζήτησε να μπει στον νόμο Κατσέλη; Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Ακούμε ότι πρώην Δημαρχος έχει κινήσει τις διαδικασίες για να επωφεληθεί από τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Κατσέλη για τους πτωχεύσαντες. Αν είναι έτσι τα πράγματα είναι θλιβερό και πραγματικά λυπούμαστε.

Υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν ότι όλα αυτά μπορεί να είναι και προπέτασμα καπνού και κίνηση τακτικής καθώς αν κρίνουμε τουλάχιστον από κάποια ακίνητα τα πράγματα μπορεί να μην είναι και ακριβώς έτσι.

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα οι αρμόδιες αρχές να ψάξουν το θέμα πολύ περισσότερο που υπάρχουν πολλά ερωτήματα και πολλές υποθέσεις ανοιχτές κατά την περίοδο της θητείας του. Φυσικά πρέπει και η Δημοτική Αρχή να κάνει το καθήκον της και να ανοίξει τους φακέλους του συγκεκριμένου πρώην Δημάρχου γιατί χρειάζεται διαφάνεια παντού.

Και δεν πρέπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος να αποτελέσει εξαίρεση όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια λόγο της πολιτικής επιλογής του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις