Κυκλοφορεί στην Κεφαλονιά πάμπλουτος δημόσιος υπάλληλος; Το “Hot-Doc δεν πρέπει να το ψάξει και αυτό”;

Είναι κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι αλλά εδώ και χρόνια κανείς δεν τολμά να τα πει. Στην Κεφαλονιά κυκλοφορεί δημόσιος υπάλληλος με αυτοκίνητα πολυτελείας ενώ παράλληλα όλοι ξέρουν ότι διατηρεί ιδιωτικές επιχειρήσεις στο όνομα συγγενενικών του προσώπων στις οποίες απασχολείται διαρκώς.

Εμείς δεν θέλουμε να πούμε τίποτα για τον άνθρωπο και καλά κάνει άλλωστε ο έλεγχος του, πως και με πιο τρόπο κάποιοι άνθρωποι έχουν γίνει πλούσιοι, δεν ανήκει στην αρμόδιότητά μας. Το “Hot-Doc” το περιοδικό που εσχάτως ασχολείται με την Κεφαλονιά δεν θα έπρεπε να ερευνήσει και αυτή την περίπτωση; Περιμένουμε να δούμε.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις