Στο “Days of the Municipality of Braila” ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κεκάτος

Στο πρόγραμμα “Days of the Municipality of Braila” πρόκειται να πάρει μέρος ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, μετά από έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της 6ης Ιουλίου, με σκοπό την τουριστική προβολή του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Το “Days of the Municipality of Braila” είναι ένα πρόγραμμα πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 18 Αυγούστου του 2016 στον Δήμο της Braila, στη Ρουμανία.

Πριν το θέμα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, είχε προηγηθεί πρόσκληση από τον Δήμαρχο της Braila , κ. Aurel Gabriel Simionescu, πάντα στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ του Δήμου Κεφαλλονιάς και του Δήμου της Braila.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις