Κλιμάκιο του Στρατού στον Πόρο για να ελέγξει την Γέφυρα Μπέλευ

Χθες το πρωι επισκέφθηκε τον Πόρο κλιμάκιο του Στρατού με επικεφαλής τον Ταγματάρχη κ. Παπαβασιλείου για να ελέγξει και να εκτιμήση την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γέφυρα Μπέλευ.

Η σιδερένια γέφυρα Μπέλευ ενώνει για χρόνια την είσοδο του Πόρο και την περιοχή Αράγια διευκολύνοντας την διεύλευση οχημάτων και πεζών ιδίως τον χειμώνα που τα ορμητικά νερά του ποταμού Βόχινα κατεβαίνουν στην θάλασσα καθιστώντας την κυκλοφορία των κατοίκων αδύνατη.

Στο σημείο βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Νίκος Παπαδάτος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάννης Πετράτος, η μηχανικός του Δήμου Ελένη Μπενετάτου.

poros3 poros

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις