5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Δήμος Κεφαλονιάς: Τα “στημένα” ρεπορτάζ “της πλάκας” δεν “αγγίζουν” τη Δημοτική Αρχή

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς απαξιεί να απαντήσει σε «στημένα» ρεπορτάζ «της πλάκας» με πρόδηλες πολιτικές σκοπιμότητες από περιοδικά που είναι γνωστό ότι λειτουργούν ως «το μακρύ χέρι» της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει ενοχληθεί από την αταλάντευτη στάση μας για την προάσπιση των συμφερόντων του νησιού.

Απλά και μόνο για την ενημέρωση των δημοτών μας σημειώνουμε ότι  περιοδικό καταδικασμένου πρόσφατα για συκοφαντική δυσφήμιση εκδότη αντέγραψε λέξη προς λέξη και εμφάνισε ως δήθεν ρεπορτάζ μία ανώνυμη και εξόφθαλμα κακόπιστη καταγγελία η οποία έχει ήδη απορριφθεί από όλους τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας.

Κάθε σχόλιο περιττεύει και απλά δηλώνουμε στους τοπικούς κύκλους των πρώην παραγόντων και των παρα-press που τους εκπροσωπούν, ότι από τέτοια γελοία «τερτίπια» η δημοτική αρχή, ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται ενώ οι δημότες απλά γελάνε εις βάρος των συκοφαντών-πικραμένων πολιτικών μας αντιπάλων που είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις