Ν. Ανουσάκης: Κάποιοι Δ. Σύμβουλοι θέλουν την διάλυση του Δήμου και χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα για τον Πλατύ γιαλό

“Καυστικός” για μία ακόμη φορά ο Νίκος Ανουσάκης απέναντι στη στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα του Πλατύ Γιαλού.

Αφού άφησε αιχμές για κάποιους δημοτικούς συμβούλους “που επιθυμούν διακαώς την διάλυση του Δήμου Κεφαλλονιάς και έρχονται σήμερα να χύσουν κροκοδείλια δάκρυα για τον Πλατύ Γιαλό” στηλίτευσε την στάση της αντιπολίτευσης να κατηγορεί την Δημοτική Αρχή ενώ την “εκποίηση” του Πλατύ Γιαλού την κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ενώ “αρχικά άναψε φλας αριστερά, έστριψε δεξιά”.

Κατηγόρησε δε την βουλευτίνα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου ότι δεν κάνει απολύτως τίποτε για να παραμείνει ο Πλατύς Γιαλός στο Δήμο ενώ ζήτησε σύμπνοια και συνεργασία όλων ώστε ο Πλατύς Γιαλός να παραμείνει δημοτική παραλία.

Τέλος υπογράμμισε ότι ο Δήμος πήρε στην κυριότητά του εκείνα τα ακίνητα του Πλατύ Γιαλού που μπορούσε καθώς το υπόλοιπο κομμάτι είναι αιγιαλός και παραλία και δεν μπορούν να παραχωρηθούν εκ του νόμου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις