4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Η απόφαση που πήρε το Δ.Σ. για τον Πλατύ Γιαλό

Πέρασε κατά πλειοψηφία η πρόταση της Δημοτικής Αρχής στο δημοτικό συμβούλιο της 6ης Ιουλίου 2016, σχετικά με τον Πλατύ Γιαλό.

Μετά την εκτενή συζήτηση και τις απόψεις που ακούστηκαν από δημοτικούς συμβούλους όλων των δημοτικών παρατάξεων, υπερψηφίστηκε η πρόταση που εισηγήθηκε ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Διονύσης Λυκούδης, η οποία και περιλαμβάνει τα εξής:

Α) Το δημοτικό συμβούλιο εξουσιοδοτεί τη Δημοτική Αρχή  να προχωρήσει σε κάθε δικαστική διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να παύσει να είναι φορέας διαχείρισης του Πλατύ Γιαλού η ΕΤΑΔ.

Β) Το δημοτικό συμβούλιο απαιτεί όλα τα ακίνητα της ΕΤΑΔ να γίνουν κτήμα της δημοτικής περιουσίας.

Γ) Το δημοτικό συμβούλιο εξουσιοδοτεί την Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στη δημιουργία δημοτικής επιχείρησης στο όμορο με τον αιγιαλό ακίνητο του Δήμου Κεφαλονιάς,  για την εξυπηρέτηση των λουομένων.

1-DSC02019

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις