Συναυλία της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στην Αγία Ευφημία την Κυριακή 10 Ιουλίου

Η  ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , υπό την διεύθυνση του Σπύρου Θεοτοκάτου , θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΕΔΗΚΕ , την Κυριακή 10 Ιουλίου , στην Αγία Ευφημία , στις 22:00 , στα πλαίσια του εορτασμού της πολιούχου της ( 11.7 ) .

Ο σύλλογος μας , συνεπής στην προσπάθεια για προβολή του καλού Κεφαλονίτικου τραγουδιού σε όλες τις περιοχές του νησιού , φέτος επέλεξε την Αγ. Ευφημία , με τον πανέμορφο κόλπο και το λιμανάκι της .

Καλούμε τους φίλους του χορωδιακού τραγουδιού και τους επισκέπτες μας ,να έρθουν στη συναυλία μας στον Μώλο της Αγ. Εύφημίας , να χαρούν και να απολαύσουν τo πρόγραμμα με Κεφαλονίτικα και άλλα σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια , που θα παρουσιάσουμε .

Το ΔΣ.

received_10209553497496776

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις