Πάλι αστειότητες γράφουν οι ΦΙΚΟΙ: Και στην Ιθάκη έχασαν όλες τις υπηρεσίες παρότι ξεχωριστός Δήμος και άλλο νησί

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι οι βαρύγδουπες αναλύσεις των ΦΙΚΟ, δηλαδή της περιθωριακής πολιτικά και εκλογικά παράταξης που παλεύει για την: “Ανεξαρτησία του Ληξουρίου από την υπόλοιπη Κεφαλονιά” είναι για γέλια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φανφαρόνικο άρθρο του εν αναμονή Δημοτικού Συμβούλου, Ιωσήφ Λουκέρη, ο οποίος κατέληξε στο απίθανο συμπέρασμα ότι: Η Παλική θα διατηρούσε τις υπηρεσίες της (Εφορία, ΙΚΑ, ΟΤΕ κ.λπ.) αν ήταν ξεχωριστός Δήμος!!!

Έλα όμως που η πραγματικότητα διαψεύδει απόλυτα τον βαθυστόχαστο κ. Ιωσήφ καθώς και η Ιθάκη, η οποία ως γνωστόν είναι όχι μόνο ξεχωριστός Δήμος αλλά και ξεχωριστό νησί έχασε από το 2011 μέχρι σήμερα όλες τις υπηρεσίες που διατηρούνταν στο νησί (Εφορία, ΙΚΑ κ.λπ.). Το ίδιο έγινε άλλωστε σε όλη την Ελλάδα αφού ως γνωστόν από το 2011 και μετά συγχωνεύτηκαν σε όλη την επικράτεια πλήθος υπηρεσιών και φορέων ανεξάρτητα από τις χωροθετήσεις των Δήμων.

Σύμφωνα όμως με το απίθανο σκεπτικό του Ιωσήφ Λουκέρη η Παλική θα εξαιρούνταν από το γενικό σχέδιο των συγχωνεύσεων και καταργήσεων διάφορων κρατικών υπηρεσιών αν …”η Παλική είχε δικό της Δήμο με Δήμαρχο τον υποψήφιο των ΦΙΚΟ”!!! Δηλαδή έλα Ιωσήφ στον τόπο σου… και μετά απορεί γιατί οι περισσότεροι Ληξουριώτες αλλά και οι υπόλοιποι Κεφαλονίτες γελάνε με το ΦΙΚΟ και μετά διαμαρτύρεται.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις