Για 3η χρονιά η Κεφαλονιά στους ρυθμούς του Summer Dance Week

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κεφαλονιά και ειδικότερα το Ληξούρι χορεύει στους ρυθμούς του Summer Dance Week, μία εκδήλωση που αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα του νησιού μας.

Το Summer Dance Week που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 18 Ιουλίου διοργανώνει η Σχολή Χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου σε συνεργασία με “Dance Academy” της Ελένης Πίσιου από το Μεσολόγγι, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΗΚΕ.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κόσμου η κα Λιβιεράτου συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο παραχώρησαν σήμερα το πρωϊ συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος. Ο κ. Κεκάτος αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη εκδήλωση ως μία σημαντική εναλλακτική μορφή τουρισμού την οποία ο Δήμος στηρίζει δυναμικά. Η κα Λιβιεράτου από την πλευρά της παρουσίασε το πρόγραμμα και τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν από την Ελλάδα, την Αγγλία αλλά και την Γαλλία.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Ιουλίου από το Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος στο Αργοστόλι και τις 15 Ιουλίου θα συνεχιστεί στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα της όλης εκδήλωσης μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα www.summerdanceweek.gr. Η κα Λιβιεράτου τόνισε ότι εκτός από τις χορευτικές επιδείξεις θα γίνουν και μαθήματα χορού στα οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ενώ θα ακολουθήσουν και πολλά πάρτι σε συνεργασία με διάφορα καταστήματα της Κεφαλονιάς εκτός αυτού όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας χορού οι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικές από τις πανέμορφες παραλίες μας.

SUMMERDANCEWEEK

1-DSC01981

1-DSC02000 1-DSC02001 1-DSC02002

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις