Στο ύψος των περιστάσεων Θεόφιλος και Λαϊκή Συσπείρωση

Για να είμαστε σωστοί και να λέμε την αλήθεια πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η παράταξη Μιχαλάτου όπως και η Λαϊκή Συσπείρωση στο θέμα του Πλατύ Γιαλού στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αφού στηρίζουν τον κοινό αγώνα των Κεφαλονιτών να παραμείνει ο Πλατύς Γιαλός για τους Δημότες.

Αντίθετα Βασίλης Ρουχωτάς και Σπύρος Σαμούρης είναι προκλητικά απόντες από την προσπάθεια του νησιού μας και ειδικά του Αργοστολίου να κρατήσει την παραλία του κάτι που δεικνύει ότι τους ενδιαφέρει πιο πολύ η εμπάθειά τους προς την Δημοτική Αρχή παρά το καλό των Δημοτών. Ας τους κρίνει ο λαός της Κεφαλονιάς και όσοι τους ψηφίσανε.

PLATIS (16)

PLATIS (23)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις