Η “εκποίηση” του Πλατύ Γιαλού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ & η “ικανοποίηση” των “παρα-SITE”

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφάσισε ότι η παραλία του Πλατύ Γιαλού δεν θα δοθεί στο Δήμο Κεφαλλονιάς. Θα “εκποιηθεί” και θα δοθεί σε ιδιώτη με ότι αυτό συνεπάγεται για τους δημότες. Αυτό που δεν τόλμησαν να πράξουν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το κάνει σήμερα η “αριστερή” κυβέρνηση, η υποτιθέμενη “κυβέρνηση του λαού”.

Αυτό προκύπτει από το έγγραφο της ΕΤΑΔ προς το Δήμο που ορίζει και την ημερομηνία παράδοσης. Παρά τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής η κυβέρνηση αρνείται να συνεχίσει το χρησιδάνειο ενώ η βουλευτίνα μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δεν έκανε απολύτως τίποτε για να παραμείνει η παραλία στους δημότες. Και αυτό πρέπει οι τελευταίοι να το γνωρίζουν.

Επίσης θα ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμη φορά ότι οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στην παραλία δεν θα μπορούσαν ποτέ να παραχωρηθούν οριστικά στον Δήμο διότι είναι αιγιαλός και παραλία και η κείμενη νομοθεσία δεν το επιτρέπει

Προφανώς στην κυβέρνηση αντιλαμβάνονται ότι ο Πλατύς Γιαλός είναι “φιλέτο” και μπορεί να εξασφαλίσει υψηλότατο μίσθωμα σε μία δημοπρασία. Σιγά μην συνέχιζαν την παραχώρηση της παραλίας στους δημότες για “ψίχουλα”!

Αυτή η κυβέρνηση τα “πουλάει” όλα, στον Πλατύ Γιαλό θα “κόλλαγε”;

Βρήκαν όμως την ευκαιρία τα γνωστά “παρα-site” να ξαναμοιράσουν “σανό” στους ανυποψίαστους αναγνώστες επιρρίπτοντας ευθύνες στη Δημοτική Αρχή διότι δεν έκανε “επενδύσεις” στον Πλατύ Γιαλό!!!

Λες και ο Δήμος είναι επιχειρηματίας με παχυλό ταμείο!!!

Όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης, η Δημοτική Αρχή με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διέθετε προσπάθησε και τα κατάφερε να προσφέρει σε δημότες και επισκέπτες στον Πλατύ Γιαλό αξιοπρεπείς υπηρεσίες.

Αυτό ήθελε να κάνει και φέτος. Η κυβέρνηση δεν θα την αφήσει.

Είναι όμως απορίας άξιο ότι υπάρχουν Κεφαλονίτες που δεν συντάσσονται με την θέση της Δημοτικής Αρχής και συντάσσονται με την πλευρά της κυβέρνησης. Το κάνουν απλά για να ικανοποιήσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος ή μήπως όντως επιθυμούν ο Πλατύς Γιαλός να ιδιωτικοποιηθεί;

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Το έγγραφο της ΕΤΑΔ

ananxarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις