Ανοιχτό το ενδεχόμενο ΤΕΛΟΥΣ του ΠΑ.ΣΟ.Κ. άφησε η Φ. Γεννηματά

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως μεμονομένου Κόμματος, στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας ευρείας Κεντροαριστεράς, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως, οι σχετικές διαβουλεύσεις, προς αυτήν την κατεύθυνση με «Το Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη δεν έχουν “κλείσει”, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας το πρωί της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ.

«Την τύχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα την αποφασίσει το ίδιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.» σχολίασε, απαντώντας στη σχετική δημοσιογραφική ερώτηση η κα. Γεννηματά, για να συμπληρώσει:

«Αν ήθελα μικρό ΠΑ.ΣΟ.Κ. το είχα, το παρέλαβα. Επιδιώκουμε το νέο και το μεγάλο, με σταθερά και όχι μετέωρα βήματα».

«Εμείς δεν γκρεμίζουμε το γήπεδο για να ψάχνει η Παράταξη να παίξει εκτός έδρας», ολοκλήρωσε η κα. Γεννηματά, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, λόγω των ημερών.

«Σε όλους τους τόνους έχω τονίσει, το ξαναλέω σήμερα: Συμπλήρωμα δεν θα γίνουμε κανενός, ούτε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ούτε της Ν.Δ.», έκλεισε τη συνέντευξή της η Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επανερχόμενη σε αρχική δημοσιογραφική τοποθέτηση, περί διαβουλεύσεων «απορρόφησης» του ΠΑ.ΣΟΚ. από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη, όσον αφορά στο Νέο Εκλογικό Νόμο, η κα. Γεννηματά “είπε” όχι στην πρόταση της Κυβέρνησης και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ανακοινώνοντας πως, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα φέρει δική του πρόταση, επί του θέματος.

epoli.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις