Αγανακτισμένος ψηφοφόρος εισέβαλε στο γραφείο της βουλευτή-Παρενέβει η Αστυνομία

Η είδηση είναι εξακριβωμένη 100% και επιδεχόμαστε καμία αμφισβήτηση. Το Σάββατο το πρωϊ αγανακτισμένος ψηφοφόρος εισέβαλε σαν μαινόμενος ταύρος στα γραφεία της Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στο Αργοστόλι και τα έκανε γυαλιά καρφιά.

Η κατάσταση είχε ξεφύγει από τον έλεγχο και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας η οποία και παρενέβει στο σημείο με σημαντικό αριθμό αντρών οι οποίοι οδήγησαν τον έξαλλο ψηφοφόρο στο Αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δεν έχει ακόμα εκδόσει δελτίο τύπου του συμβάν και μάλλον σκοπό της ήταν να το αποσιωπήσει, όμως τα “λαγωνικά” του portoni.gr βρίσκονται παντού οπότε οι ενοχλητικές ειδήσεις για την νέο μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μοιραίο να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Από ότι φαίνεται ξεκινάει μία νέα εποχή που πλέον οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα κυκλοφορούν με αστυνομική συνοδεία αφού αρκετοί πολίτες δεν μπορούν να χωνέψουν το μέγεθος των προεκλογικών ψευδών και την υποκρισία εξ ου και ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των βουλευτών είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις