Που είναι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ για να παλέψει για τον Πλατύ Γιαλό;

Μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στο Αργοστόλι εις βάρος του τοπικού Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Βασιλάτου καθώς για το μείζων θέμα του ξεπουλήματτος του Πλατύ Γιαλού από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο κατά τα άλλα λαλήστατος Βασιλάτος σιωπά προκλητικά.

Η ευθύνη του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν σκεφτούμε ότι είναι γνωστός ως η “ουρά” της βουλευτίνας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, η οποία δεν παρεμβαίνει καθόλου στα κυβερνητικά κλιμάκια προκειμένου να ξαναδοθεί η χρήση του Πλατύ Γιαλού στο Δήμο και να σταματήσουν οι αποφάσεις της κυβέρνησης για “γενικό ξεπούλημα” της πανέμορφης παραλίας μας.

Τελικά όπως φαίνεται και ο Μάκης αποδεικνύεται Αριστερός μόνο στα λόγια καθώς “καταπίνει αμάσητη” την κυβερνητική απόφαση για ιδιωτικοποίηση της παραλίας των Αργοστολιωτών.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις