6 Δεκεμβρίου 2020, Κυριακή

Ξεσκεπάστηκαν τα παρα-sites: Στοιχίζονται πίσω από αυτούς που θέλουν να πάρουν τον Πλατύ

Τελικά έρχεται η ώρα που όλοι “ξεσκεπάζονται” χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ, τα γνωστά παρά-sites στηρίζουν αυτούς που θέλουν να “αρπάξουν” τον Πλατύ Γιαλό από το Δήμο και από τους Κεφαλονίτες. Και στοιχίζονται με τις κυβερνητικές αποφάσεις περί “γενικού ξεπουλήματος” κάθε όμορφης γωνιάς της πατρίδας μας.

Είναι πραγματικά απορία άξιο πως ορισμένα πρόσωπα που θέλουν να λέγονται Κεφαλονίτες έχουν το θράσος να επιχειρηματολογούν δημόσια υπέρ της πρωτοφανούς απόφασης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να “αρπάξει” τον Πλατύ Γιαλό, την παραλία των Αργοστολιωτών από τον φυσικό διαχειριστή της που είναι ο Δήμος Κεφαλονιάς και να τον παραδώσει σε ιδιώτες όπως δηλαδή ίσχυε πριν το 1981.

Δηλαδή με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γυρίζουμε τριάντα και χρόνια πίσω και όμως κάποιοι χαίρονται. Τελικά ανάμεσα στα άλλα σε αυτό τον τόπο έχει χαθεί τελείως και το φιλότιμο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις