1ο workshop του έργου: «C.B.I.P.: Cross Border Infrastructural Project»

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κέρκυρας, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε ημερίδα-workshop στο πλαίσιο του έργου «C.B.I.P.: Cross Border Infrastructural Project» του Διασυνοριακού Προγράμματος IPA CROSS BORDER PROGRAMME «ΕλλάδαΑλβανία 2007-2013».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (Σαμαρά 13, Κέρκυρα) και κατά τις ώρες 09:00-13:30, με την συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Ε.Κ.Ε.Τ.Α/Ι.Δ.Ε.Π., του Δήμου Κορυτσάς και της Νομαρχίας Κορυτσάς αλλά και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν οι δράσεις και οι κατασκευαστικές παρεμβάσεις των εταίρων στα πλαίσια του έργου C.B.I.P., ενώ μεγάλο ενδιαφέρον είχε κατά το κλείσιμο της ημερίδας η συζήτηση μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων για έργα και δράσεις που στοχεύουν στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων και υποδομών Α.Π.Ε.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 423012

και στο email: info@realvalue.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις