4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Η Κέρκυρα πνίγεται στα σκουπίδια» – Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικά υπεύθυνη για τους Νομούς Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Κερκύρας, Νίκη Κ. Κεραμέως, με ερώτησή της προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην Κυβέρνηση σχετικά με την ωρολογιακή βόμβα, που πυροδοτεί το κλείσιμο της μοναδικής χωματερής εναπόθεσης των απορριμμάτων ολόκληρου του Νομού Κέρκυρας, για την υγεία των κατοίκων και των χιλιάδων τουριστών από όλο τον κόσμο.

Επειδή βρισκόμαστε εν μέσω της τουριστικής περιόδου•
Επειδή οι τοπικές επιχειρήσεις πλήττονται ευθέως και αναγκάζονται να κλείσουν•
Επειδή η υγεία των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού απειλείται•

Ερωτάται ο κ. Υπουργός με ποιο τρόπο προτίθεται να αντιμετωπίσει το ολοένα και διογκούμενο πρόβλημα των σκουπιδιών που πλήττει την οικονομία του νησιού και αποτελεί ορατό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

kerkyratrash

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις