5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Προχωράει η τοποθέτηση του συστήματος SEATRACK στην παραλία της Σκάλας για ΑμΕΑ

Έτοιμα όλα για την τοποθέτηση του συστήματος SEATRACK στην παραλία της Σκάλας το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και αποτελεί ελληνική καινοτομία, ενώ το όλο σύστημα αποτελείται από ράγες που καταλήγουν στο νερό, με ένα ειδικα σχεδιασμένο κάθισμα που θα μπορεί να κινείται μέσα και έξω από τη θάλασσα έτσι ώστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να μπορούν να μπουν και να βγουν από τη θάλασσα χωρίς βοήθεια.

Σας παραθέτουμε φωτό από τη σελίδα στο facebook του Αντιδημάρχου Ελειού-Πρόννων Νίκου Παπαδάτου με τις εργασίες τοποθέτησης του ειδικούς αυτού συστήματος.

amea amea2 amea3 amea5

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις